RESTAURANT DA VERDI

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 74 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Da Verdi. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2023 om 20:14 Normaal eten wij in het restaurant, nu een keer thuisbezorgd. Het was weer heerlijk.
15 mei 2023 om 8:10 was echt lekker toppie
21 nov 2022 om 21:12 Lang geleden een keer heerlijk in de zaak gegeten, en ook de afhaal maakt weer een prima indruk. De bezorger was iets eerder dan aangegeven, en vriendelijk. Het eten was goed warm tot aan de laatste hap. De smaak was verfijnd en puur. Bedankt weer!
12 aug 2022 om 20:23 Goed! Ik zou zo geen betere weten in het centrum van Eindhoven. Er zijn best veel Italiaanse restaurants maar weinig met een goede keuken.
4 aug 2022 om 19:39 Ik vondt het nogal prijzig voor zo'n beetje lasange. De smaak kon ook wel beter. Ik had Lasagne salmone besteld maar proefde geen zalm. Ik ga hier ook geen 2e keer bestellen.
5 jul 2022 om 22:06 Pizza was prima maar pasta was onder de maat.
6 jun 2022 om 19:06 Slecht deze keer :-(
2 mrt 2022 om 20:59 de pizza was koud, ik had zoals al vaker duidelijk aangegeven dat ze op moeten letten met bezorgen dat de app die thuisbezorgd gebruikt gedateerd is, je komt totaal ergens anders in de wijk uit. Maar dat wordt niet gelezen! SLECHT
14 feb 2022 om 19:11 eten was lauwwarm en mis wat tomatensaus, verder zit de vulling nog al op een gestappeld. 4 plakken ham/salami op elkaar geplakt links alle champignion rechts alle kappertjes. pizza wel ekker maar het mag met meer liefde worden gevuld en bereid.
26 nov 2021 om 8:18 De pizza was koud bjj bezorging
21 nov 2021 om 20:03 Slechte pizza. Koud geleverd en taai.
20 okt 2021 om 19:42 De pizza en lasagne waren simpel en niet super lekker. Voor dit geld kun je beter krijgen